PRODUKTNYHET: Vox Continental

PRODUKTNYHET: Vox Continental

Klassikern från 60-talet väcks till liv med moderna modifikationer. 

Att originalet, transistororgeln som medverkade på ett otal hyllade alster under 60- och 70-talet, behöver en närmare beskrivning än så är långt från nödvändigt. Så fort tillverkarens videoklipp, placerat nedanför, går i gång känner man instinktivt igen Continentals karaktäristiska toner. 

Samtidigt som man lovar att dessa nostalgiska kännetecken är bevarade, har man sett till att 2017 års tappning hänger med i vår musiktekniska samtid: tryckkänslig LED-panel för såväl ljudförvrängning som grafisk eq, rörbaserade teknologin Nutube, variabel dynamik-kontroll, rotary/pitch/tremolo-reglage, master effects/eq-sektion och fyra individuella tillika kombinerbara kapitel namngivna organ, electric piano, piano och key layer. 

Med på köpet får man ett fullt justerbart stativ och en expression-pedal. 

PRIS: VOX CONTINENTAL, 61 TANGENTER: 1 769 PUND, VOX CONTINENTAL, 73 TANGENTER: 1 869 PUND
TILLVERKARE: VOX, WWW.VOXAMPS.COM

RECENSION: Mogwai – Every Country's Sun

RECENSION: Mogwai – Every Country's Sun

DAGENS KLASSIKER: The Supremes – Where Did Our Love Go

DAGENS KLASSIKER: The Supremes – Where Did Our Love Go