PRODUKTNYHETER: Native Instruments Maschine Mk3 & Komplete Kontrol Mk2 [VIDEO]

PRODUKTNYHETER: Native Instruments Maschine Mk3 & Komplete Kontrol Mk2 [VIDEO]

Ny design och nya funktioner knyter starkare band mellan mjuk- och hårdvara. 

Medan bägge har omdesignats efter vad man beskriver som en industriell design, har man här även infört två högupplösta färgdisplayer till respektive.

Utöver att framhäva menyer i ny dager är det med Maschine Mk3 här möjligt att bläddra i ljudbiblioteken, editera, och utföra flera andra manövreringar. Knapparna är dessutom fler till antalet, padsen större och utlovat mer responsiva, vridreglagen är tryckkänsliga, horisontell touch-strip och ett 24-bits/96 kHz ljudinterface har lagts till i systemet. Anslutningsmässigt har dock inget förändrats.

Beträffande MIDI-controllern Komplete Kontrols Mk2-version ryms nu, vid sidan av föregångarens specifikationer, över ett dussin ytterligare knappar, horisontell touch-strip och förbättrade pitch- och mod-hjul. Det är även möjligt att mixa och editera direkt från maskinen. 

PRIS: MASCHINE MK3: 599 EURO, KOMPLETE KONTROL MK2 (S49/S61): 599 EURO/699 EURO
TILLVERKARE: NATIVE INSTRUMENTS, WWW.NATIVE-INSTRUMENTS.COM

TEST: Applied Acoustics Systems Objeq Delay

TEST: Applied Acoustics Systems Objeq Delay

GUIDE: App to date

GUIDE: App to date