PRODUKTNYHET: Spire Studio

PRODUKTNYHET: Spire Studio

Portabel inspelningsplattform till appen Spire innehållande teknologi från iZotope. 

Appen Spire, släppt för ett par år sedan, fungerar som en rejält mer avancerad variant av telefonens inbyggda inspelningsverktyg, med möjlighet till flertal spår, mixning, eq, exportering och kollaboration. Nu släpper man en hårdvarubaserad kompanjon till appen, Spire Studio.

Enheten, som synkas med appen via Wi-Fi, verkar öppna upp för fler möjligheter, såväl för den enskilde musikern som hela bandet. Ljudet kan plockas upp med antingen den inbyggda mikrofonen, försedd med preamps från Grace Design och iZotopes intelligent audio processing-teknologi, eller via två XLR/combo-jack på burkens baksida.

Innan första anslaget kan man justera nivåer via den fysiska knappen Soundcheck, för att sedan sätta inspelningsbandet i rullning via appen. Utöver finesserna beskrivna ovanför, är det nu också möjligt att exportera materialet till din DAW. 

Spire Studio levererar 24-bit/48 kHz och har, vid sidan om den inkluderade strömadaptern, en drifttid på över fyra timmar.

PRIS: 349 DOLLAR
TILLVERKARE: SPIRE, WWW.SPIRE.COM

TILLBAKABLICKEN: Susanne Sundfør, MM 15-06

TILLBAKABLICKEN: Susanne Sundfør, MM 15-06

PRODUKTNYHET: IK Multimedia Ampeg SVX 2 [VIDEO]

PRODUKTNYHET: IK Multimedia Ampeg SVX 2 [VIDEO]