PRODUKTNYHET: JBL trimmar 3-serien

PRODUKTNYHET: JBL trimmar 3-serien

Släpper tre uppgraderade studiomonitorer på 5, 6,5 och 8 tum. 

Lagom till den nalkande NAMM-mässan kommer JBL ha ny studioutrustning på plats. En trio rör det sig om den här gången i form av den redan bekanta Series 3 från 2013. Den största skillnaden här är att man klämt in en 6,5-tumsvariant (306P MKII) mellan tumstorlekarna fem (305P MKII) och åtta (308P MKII), följt av av subwoofern LSR310S på tio tum som hängt med sedan begynnelsen. 

Inför släppet har man trimmat upp modellerna genom att bestycka samtliga med sin patenterade JBL Image Control Waveguide, förbättrade transduktorer och teknologi hämtade från 7-serien och referensmonitorerna M2. En aningen mer slimmad design har också mejslats fram. 

Om de lever upp till lovorden om "enastående detaljrikedom och imponerande dynamikomfång" får vi höra i samband med mässan i Anaheim mellan den 25 och 28 januari. Prisuppgifter saknas i dagsläget, men Europaleverans förväntas bli till sommaren.

PRIS: UPPGIFTER SAKNAS
TILLVERKARE: JBL, WWW.JBLPRO.COM

RECENSION: Joe Satriani – What Happens Next

RECENSION: Joe Satriani – What Happens Next

PRODUKTNYHET: Roland vill förenkla musikvideoskapandet med 4XCamera

PRODUKTNYHET: Roland vill förenkla musikvideoskapandet med 4XCamera