PRODUKTNYHET: Roland vill förenkla musikvideoskapandet med 4XCamera

PRODUKTNYHET: Roland vill förenkla musikvideoskapandet med 4XCamera

Lovar snabb inspelning, redigering och exportering. 

En sökning på musikvideor på Youtube gör att en stor portion split-screen-varianter dyker upp. Och bland personerna som frekvent laddar upp videor med sammanflätat material är Smooth McGroove en av de med flest prenumeranter. Nåväl, nu har Roland tagit fram ett verktyg för detta, eller närmare bestämt en mjukvarulösning till iOS, som ska förenkla arbetsflödet. 

4XCamera laddas ned gratis via App Store, eller för en dryg femtiolapp om man vill ha fullversionen. Allt hänger på om du är i behov av att fläta samman två eller fyra videoinspelningar. Därefter kan du välja mellan att spela in via telefonens mikrofon eller annan kompatibel utrustning. Sedan är det bara att justera ljudnivåer innan exportering och delning med medmusikanterna. 

Spana in videon och se om du blir övertygad.

PRIS: GRATIS NEDLADDNING, FULLVERSION: 4,49 EURO.
TILLVERKARE: ROLAND, WWW.ROLAND.SE

PRODUKTNYHET: JBL trimmar 3-serien

PRODUKTNYHET: JBL trimmar 3-serien

RETRO: Olle Niklasson träffar Mick Jagger och Keith Richards (MM 4-99)

RETRO: Olle Niklasson träffar Mick Jagger och Keith Richards (MM 4-99)