PRODUKTNYHET: Synergy Amps laddar upp inför NAMM med Syn-1

PRODUKTNYHET: Synergy Amps laddar upp inför NAMM med Syn-1

Byt preamps lika snabbt som du byter kassetter i bandspelaren. 

När det kommer till modulärt tänk kring förstärkare och preamps är Kalifornienbaserade Synergy en av de flitigaste firmorna. Och lagom till årets NAMM i delstaten släpper man en ny maskin, namngedd Syn-1 Single Module Tube Preamp. 

Tanken här är att attrahera den flitige livegitarristen med flera ljudpreferenser genom en portabel basstation där preamps kan bytas ut lika snabbt som band i en kassettspelare. Duger inte det ena soundet, verkar det vara synnerligen enkelt att plocka ut och sätta in något annat.

Medan detta är Syn-1:s kärnfunktion, listar Synergy ytterligare ett gäng egenskaper. Bland dessa är det möjligt att koppla pjäsen direkt till inspelningskonsol, mixerbord eller aktiv monitor via XLR eller 1/4-tumskoppling, samt att lägga till ytterligare två kanaler till din förstärkare via seriell effektloop. Det sistnämnda inslaget låter riktigt intressant, och beskrivs lite närmare i klippet nedanför.

PRIS: 499 DOLLAR
TILLVERKARE: SYNERGY AMPS, WWW.SYNERGYAMPS.COM

MM TIPSAR: Se vad Joe Satriani har i riggen

MM TIPSAR: Se vad Joe Satriani har i riggen

MM TIPSAR: Lär dig ackordprogressionen använd av giganterna

MM TIPSAR: Lär dig ackordprogressionen använd av giganterna