NAMM 2018: Orange utrustar Mastodons Brett Hinds med signaturförstärkare

NAMM 2018: Orange utrustar Mastodons Brett Hinds med signaturförstärkare

Introducerar 15 watt starka Brett Hinds Terror. 

På ett personligt plan finner jag Mastodons gitarrist Brett Hinds gitarrsound helt förträffligt, och hans kreativa förmåga gravt underskattad. Hur som helst, det är den första egenskapen vi ska prata om, som nu har förkapslats innanför skalet på karlns senaste signatur. 

I Orange-lägret på årets NAMM släpptes Brett Hinds Terror och är en tvåkanals historia i lunchlådeformatet bestyckad med inbyggd power-switching, som gör den ställbar i watt-antalen 0,5, 1, 7 och 15, och lämpar sig då för såväl scen- som replokalsbruk och nötande hemma i sängkammaren. För snabb åtkomst mellan dessa lägen, har man lagt till en headroom- och bedroom-switch på baksidan.

Mycket botten och krispighet, lovar tillverkaren med denna förstärkartopp.

PRIS: 749 DOLLAR
TILLVERKARE: ORANGE AMPS, WWW.ORANGEAMPS.COM

NAMM 2018: EBS ger en försmak av kommande ReTracer Delay

NAMM 2018: EBS ger en försmak av kommande ReTracer Delay

NAMM 2018: Se resultatet av samarbetet mellan PRS och Mark Tremonti

NAMM 2018: Se resultatet av samarbetet mellan PRS och Mark Tremonti