NAMM 2018: Se resultatet av samarbetet mellan PRS och Mark Tremonti

NAMM 2018: Se resultatet av samarbetet mellan PRS och Mark Tremonti

Släpper gitarr och förstärkare dedikerade Alter Bridge-gitarristen.

Om du är inne på att införskaffa ett gain-monster för en blygsam slant, hävdar PRS (Paul Reed Smith) att deras nya Mark Tremonti-signaturer är ett av de vettigaste valen. Av de korta demonstrationer från NAMM som finns uppe på Youtube att döma är det i all ärlighet hyfsat med kraft i den nätta 15-watt starka MT 15. Kredd till Moore Music Guitars för genomgången här nedanför.

Innanför det svarta höljet ryms 6L6-rör och fem gain-steg innan master-sektionen, och levererar ett tjockt, stort och riffvänligt sound. Men man hävdar samtidigt att maskinen hanterar leads utan problem, vilket kan tänkas borga för en och annan cover av AB:s hit In Loving Memory

Tremonti-temat fortsätter sedan med signaturgitarren Mark Tremonti Standard, som samlar alla krav den flinke strängbändaren när det kommer till ett hantverk av detta slag. Mahogny, rosewood, lönn har använts till kropp, greppbräda respektive hals och är försedd med Tremontis S-mickar, samt dubbla volym- och tonreglage. 

PRIS: MT-15: CIRKA 5 000 KRONOR, MARK TREMONTI STANDARD: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: PRS GUITARS, WWW.PRSGUITARS.COM

NAMM 2018: Orange utrustar Mastodons Brett Hinds med signaturförstärkare

NAMM 2018: Orange utrustar Mastodons Brett Hinds med signaturförstärkare

NAMM 2018: Fender släpper ny gitarrserie och satsar på effektpedaler

NAMM 2018: Fender släpper ny gitarrserie och satsar på effektpedaler