NAMM 2018: LD Systems MAUI P900 nu tillgänglig på marknaden.

NAMM 2018: LD Systems MAUI P900 nu tillgänglig på marknaden.

Superexklusiva kolumn-PA:t har gått från koncept till verklighet. 

På Prolight+Sound i fjol tog det Adam Hall-ägda varumärket LD Systems i från tårna och släppte kolumn-PA:t MAUI P900, ett koncept som man dessutom delade med biljätten Porsche. Resultatet var minst sagt exklusivt, och priset förmodligen riktat till en lika exklusiv skara. Till årets NAMM har man gått från konceptnivå, till att lansera det kommersiellt. 

Inget har förändrats på specifikationsfronten, utan lyder på följande vis: klass D-förstärkare, 50 mid-high-transduktorer i kolumnerna, två subbasar, DSP-teknologin Lynx, Beam Shaping, SonicGuide och WaveHead. Anslutningsmässigt finns Bluetooth, line-ingång (stereo) samt en dedikerad utgång för att para ihop system. Färgerna som finns tillgängliga är vit, grå och svart.

Vi har letat efter prisuppgifter, men lyckan har lyst med sin frånvaro. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE: LD SYSTEMS, WWW.LD-SYSTEMS.COM

 

NAMM 2018: Palmer breddar sitt sortiment kompakta minipreamps

NAMM 2018: Palmer breddar sitt sortiment kompakta minipreamps

NAMM 2018: Hughes & Kettner träder in i nästa era

NAMM 2018: Hughes & Kettner träder in i nästa era