NAMM 2018: Katana-serien växer hos Boss

NAMM 2018: Katana-serien växer hos Boss

Släpper effektrika Katana gitarrförstärkaren Artist 100. 

Hade det inte varit för att kontrollpanelen, skulle nya Katana Artist 100 smält in bland syskonen utan problem. Men så är det inte i det här fallet, då den 100 watt starka komboförstärkaren till det yttre skapar särprägel genom att ha kontrollpanelen direkt på frontpanelen. Nåja, det är ju inte det som avgör om lådans öde.

Enligt Boss har Artist 100 desto mer att erbjuda än sina kollegor, nämligen ett exklusivt framtaget tolvtums Wasa-högtalarelement som sägs producera toner "inspired by the benchmark 25-Watt British stack speaker from the ’60s". Fem valbara förstärkarkaraktärer, lovande både modernt som vintage-stuk, samt inbyggda effekter (som via USB-applikationen Boss Tone Studio kan expanderas till 58 stycken), åtta toninställningar disponerade till ett gäng minnesbanker, samt Power Control för wattsänkning med bibehållet sound hakar på i samband med releasen.

Anslutningsmässigt: line out, USB, hörlurar, DAW-stöd och högtalarsimulering. 

PRIS: 589 PUND
TILLVERKARE: BOSS, WWW.BOSS.INFO

NAMM 2018: Zildjian släpper ny samling cymbaler med K Sweet Collection

NAMM 2018: Zildjian släpper ny samling cymbaler med K Sweet Collection

NAMM 2018: Se Korgs flaggskeppssynthesizer Prologue in action

NAMM 2018: Se Korgs flaggskeppssynthesizer Prologue in action