NAMM 2018: Headrush debuterar FRFR-112

NAMM 2018: Headrush debuterar FRFR-112

Aktiv högtalare på 2 000 watt med en prissättning som ska "skaka om i branschen". 

Minns du fjolårets släpp från Headrush, deras självbetitlade multieffekt? Nu är man tillbaka med en högtalare som dels kompletterar det tidigare släppta pedalbordet, men som också är kompatibla med andra modellerande effektbräden. Och här det såväl gitarristen som basisten som berörs. 

Tolvtums driver och tretums röstspole finns innanför det fotstödsvänliga gallret, och på baksidan ryms anslutningar i form av två XLR/TRS-combojack med individuella volymreglage och clip-indikator, samt en XLR ut för att länka samman två för stereoformatet. På samma kontrollpanel har man även placerat en contour-eq och en händig jordlyftsknapp.

Allt detta för ett relativt lågt pris som 299 dollar låter faktiskt lovande. 

PRIS: 299 DOLLAR
TILLVERKARE: HEADRUSH, WWW.HEADRUSHFX.COM

NAMM 2018: Yamaha lanserar prisvänliga TransAcoustic-modeller

NAMM 2018: Yamaha lanserar prisvänliga TransAcoustic-modeller

NAMM 2018: Gigantiskt akustiskt släpp från Martin Guitar

NAMM 2018: Gigantiskt akustiskt släpp från Martin Guitar