NAMM 2018: Marshall vill göra sitt klassiska sound mer tillgängligt

NAMM 2018: Marshall vill göra sitt klassiska sound mer tillgängligt

Släpper den mer prisvärda kombo- och förstärkarserien Origin.

Marshall är ingen billig investering, om man inte lägger ner extra tid och skannar begagnatmarknaden. Därför känns det en aning betryggande att britternas nya Origin-series dyraste modell, förstärkartoppen Origin 50W, landar på åtta och ett halvt tusen. Ingen summa man hostar upp på plats, men det säger något om att varumärkets observation. 

Origin är en no-frills-serie med både toppar och kombos i wattantalen 5, 20 och 50 – utan några vidare ytterligheter, det vill säga Marshall-soundet rätt och slätt innanför fyra väggar. Däremot är Tilt-skruvreglaget ett intressant inslag, som du kan se mer av i Sweetwaters klipp nedanför.

PRIS: 430 PUND TILL 759 PUND
TILLVERKARE: MARSHALL, WWW.MARSHALL.COM

NAMM 2018: Vox nya förstärkarduo MVC150 äntligen på plats

NAMM 2018: Vox nya förstärkarduo MVC150 äntligen på plats

NAMM 2018: Waldorfs nya STVC kombinerar Streichfett och Blofeld

NAMM 2018: Waldorfs nya STVC kombinerar Streichfett och Blofeld