NAMM 2018: Universal Audio träder in på nytt territorium med Arrow

NAMM 2018: Universal Audio träder in på nytt territorium med Arrow

Äntrar med ljudkortet en prisklass mer tillgänglig än vanligt. 

Om ett ljudkort från Universal Audio ska inhandlas, får man vara beredd på att detta inte är det billigaste varumärket. Således var det nog mycket uppskattat av många som velat lägga vantarna på deras DSP-teknologi och pluggar att man under NAMM släppte Thunderbolt 3-kortet Arrow (2 in, 4 ut) för PC och Mac, som hamnar strax under fem papp. 

Vad man får för den prislappen är två preamps för mick och line på baksidan, en högimpedans-ingång med pad-switch, lågpassfilter och fasswitch på frontpanelen för gitarr och elbas, samt hörlursport. Med får man också Unison-teknologin som ska kunna leverera äktheten från såväl rör- och transistorförstärkare som pedaler på ett exakt sätt. Dessutom inkluderar man 14 pluggar på köpet. 

Kika in Gearslutz video för mer info om bland annat Unison.

PRIS: 500 EURO
TILLVERKARE: UNIVERSAL AUDIO, WWW.UAUDIO.COM

NAMM 2018: Gigantiskt akustiskt släpp från Martin Guitar

NAMM 2018: Gigantiskt akustiskt släpp från Martin Guitar

NAMM 2018: Ibanez väcker liv i RG-seriens original

NAMM 2018: Ibanez väcker liv i RG-seriens original