PRODUKTNYHET: Laneys LA100BL tillbaka i produktion

PRODUKTNYHET: Laneys LA100BL tillbaka i produktion

Tillgängliggör Tony Iommy-soundet i mindre format och med snällare prislapp. 

För cirka 40 000 riksdaler kunde man köpa loss Laneys 100 watt starka Tony Iommi-hommage LA100BL från fjolåret. Nu, när varje av de ynka 50 exemplaren förmodligen inte går att få tag i handeln längre, har man gjort samma koncept tillgängligt igen, fast under namnet LA30BL. Och den här gången kan man i alla fall andas ut för den obegränsade produktionstakten. 

I ett betydligt mindre format, proppat med 12AX7- och EL34-rör, trebands eq och ett upplägg som ska vara mycket boost- och overdrivevänligt, erbjuds samma tonkaraktär i lite mer blygsamma 30 watt. Söker man ett matchande kabinett, rekommenderas LA212. 

PRIS: LA30BL: 999 EURO, LA212: 699 EURO
TILLVERKARE: LANEY, WWW.LANEY.CO.UK

PRODUKTNYHETER: Vad finns i Gibson-montern på CES 2018?

PRODUKTNYHETER: Vad finns i Gibson-montern på CES 2018?

PRODUKTNYHET: Apogee MiC i ny förpackning

PRODUKTNYHET: Apogee MiC i ny förpackning