PRODUKTNYHET: Boss utökar Katana-serien med trådlös förstärkare

PRODUKTNYHET: Boss utökar Katana-serien med trådlös förstärkare

Tolv timmars speltid, över 50 effekter och uteffekt på upp till 30 watt.

Boss Katana-arsenalen växer – nu senast genom den trådlösa gitarrförstärkaren Katana Air. Anslutningen mellan gitarr och enhet sker här genom den medpackade sändaren, som pluggas in i gitarren precis som en vanlig kabel. Innan allt synkas kan man välja om man vill driva maskinen med hjälp av åtta AA-batteriers eller strömadapter, där skillnaden är att wattantalet sänks från 30 till 20 med batterierna som energikälla. Speltiden också, förstås, som landar på tolv timmar utan adaptern inkopplad.

Har man kommit så här långt, och är redo att spela loss, är det till synes bara att lyfta gitarren från sin viloplats, eller rättare sagt standby-läget, för att väcka systemet. Sett till effektantalet om totalt 50 stycken, inkluderat fem olika förstärkarkaraktärer, kan dessa nås och tweakas via appen Boss Tone Studio. Härifrån lovas det finnas fler toner att ta del av.

Dock är det oklart hur pass låg latencyn är, och hur lång räckvidd sändaren hanterar. 

PRIS: UPPGIFT SAKNAS
TILLVERKARE. BOSS, WWW.BOSS.INFO

PRODUKTNYHET: Apogee MiC i ny förpackning

PRODUKTNYHET: Apogee MiC i ny förpackning

MM TIPSAR: Se Marc Rogers bända Supro Huntington II:s strängar

MM TIPSAR: Se Marc Rogers bända Supro Huntington II:s strängar