PRODUKTNYHET: Professionell hörlur från ADAM

PRODUKTNYHET: Professionell hörlur från ADAM

Tyska ADAM som är välkända för sina studiohögtalare, släpper nu en professionell hörlur.

ADAMs nya hörlur, ADAM Studio Pro SP-5, är en sluten hörlur som är utvecklad för professionellt användande. Hörluren har en mjuk och balanserad ton som sträcker sig från 8 Hz till 38 kHz, vilket ska ge ett analytiskt ljud, lämpligt för mix och kontrollyssning. Studio Pro SP-5 bygger inte på egenutvecklad teknik, det är tyska Ultrasones S-LOGIC-teknik som ligger till grund för hörluren. S-LOGIC är utvecklat för att ge en realistisk stereobild med teknik som använder sig av örats form och naturliga akustik för att återskapa korrekt spatial information. Tekniken möjliggör även ett tydligt ljud på låga volymer, vilket gör att hörluren går att använda under långa arbetspass utan att trötta ut öronen.

Pris: 549 euro
Tillverkare: ADAM, www.adam-audio.com

TEST: Aston Starlight

TEST: Aston Starlight

PRODUKTNYHET: Massor av kanaler i PreSonus Quantum 4848

PRODUKTNYHET: Massor av kanaler i PreSonus Quantum 4848