PRODUKTNYHET: Fusion från SSL

PRODUKTNYHET: Fusion från SSL

Engelska Solid State Logic, SSL, är för gamla studiorävar kanske mest kända för sina stora mixerbord. Men de senaste åren har SSL breddat sin produktportfölj och idag hittar du allt möjligt i sortimentet. Bland annat en ny processor som går under namnet Fusion.

SSL Fusion är en analog ljudprocessor, med fem olika verktyg att välja på, designad för dagens hyridstudios. ‘Vintage Drive’ ger möjlighet att överbelasta en analog krets, från subtil mättnad till full distorsion. ‘The Violet EQ’ är inte bara en 2-bands EQ med minimal fasförskjutning, det är SSL’s första EQ på 25 år. ‘HF Compressor’ är en kompressor utvecklad för att hantera höga frekvenser. ‘Stereo Image’ är en M/S sterebreddare, och sist ut är ‘Transformer’ - som ger dig möjlighet att koppla in en specialdesignad transformator i ljudkedjan.

Pris: Okänt
Tillverkare: SSL, www.solidstatelogic.com

PRODUKTNYHET: En Telefunken ELA M251 från Alingsås?

PRODUKTNYHET: En Telefunken ELA M251 från Alingsås?

TEST: Aston Starlight

TEST: Aston Starlight