PRODUKTNYHET: Är det dags att spela in på Taupe?

PRODUKTNYHET: Är det dags att spela in på Taupe?

Acustica Audio, som bland annat ligger bakom den populära convolutions-pluggen Nebula, presenterade nyligen deras nya emulator Taupe; en plugin som efterliknar 21 olika studiobandare, tre mixerbord och två kompressorer.

Precis som Nebula bygger Taupe på Acustica Audios convolutions-teknik. Denna teknik möjliggör naturtrogna emuleringar, av både digital och analog ljudutrustning. Taupe kommer även med Acoustica Audios VLA-teknik, vilken ska ge snabbare respons. Seg respons, långa laddtider och hög CPU-användning är annars något man ofta förknippar med convolutionsteknik, men Acoustica Audio menar att deras nya motor Core 13 löser dessa problem. Tillverkaren har spelat in och använt mer än 10 000 minuter med samplingar vid utvecklingen av pluggen, vilket borde borga för kvalitet utöver det vanliga.

Pris: 249 euro
Tillverkare: Acoustica Audio, www.acustica-audio.com

PRODUKTNYHET: Förstärk dina mikrofoner med Dynamite

PRODUKTNYHET: Förstärk dina mikrofoner med Dynamite

PRODUKTNYHET: Gibson annonserar SG special 2019

PRODUKTNYHET: Gibson annonserar SG special 2019