PRODUKTNYHET: Boss släpper två nya gitarrcombos

PRODUKTNYHET: Boss släpper två nya gitarrcombos

Japanska Boss annonserade nyligen två nya gitarrförstärkare, Nextone Artist respektive Nextone Stage.

Boss Nextone Artist och Stage är två snarlika comboförstärkare som båda är bestyckade med 12” element, Boss Tube Logic-teknik samt inbyggda effekter. Det som skiljer förstärkarna åt är antalet watt, Artist levererar 80 watt medan Stage-varianten får klara sig med 40 watt. Boss har med Tube Logic-tekniken lagt ner stor möda på att emulera ett naturligt rörljud, och det går att välja mellan flera effektrör, 6V6, 6L6, EL84 samt EL34. Det går även att finjustera förstärkarinställningarna genom Boss mjukvara Nextone Editor, som finns både för Mac och Windows. Med Nextone Editor kan du bland annat justera bias, sag och EQ. Behöver du direkt kontroll över parametrarna så går det att koppla in en Boss GA-FC fotkontroll.

Pris: Nextone Artist: 699 euro, Nextone Stage: 499 euro
Tillverkare: Boss, www.boss.info

PRODUKTNYHET: Hybridpedal från från Emma Electronic

PRODUKTNYHET: Hybridpedal från från Emma Electronic

PRODUKTNYHET: Ny aktiv bandmikrofon från AEA

PRODUKTNYHET: Ny aktiv bandmikrofon från AEA