PRODUKTNYHET: Hybridpedal från från Emma Electronic

PRODUKTNYHET: Hybridpedal från från Emma Electronic

Danska Emma Electronic har precis lanserat en ny gitarrpedal, Navigator Delay, med både analog och digital teknik.

Navigator Delay är en nyutvecklad delaypedal som använder sig av både analog och digital teknik. Den rena signalen är alltid analog, det är bara den fördröjda signalen som bearbetas digitalt. Den digital signalen matas sedan tillbaka till den analoga domänen, där den ytterligare kan bearbetas med analog teknik, för värme och realism. Sist i signalkedjan finns en digital modulationssektion för chorus och flanger ljud. Enligt tillverkaren är pedalen utmärkt för rytmiska delay och ekon, och självfallet går det att ställa in tempo i farten med Tap Tempo-funktionen.

Pris: 249 euro
Tillverkare: Emma Electronic, www.emmaelectronic.com

PRODUKTNYHET: Spektralmodellerat Rhodes från Sampleson

PRODUKTNYHET: Spektralmodellerat Rhodes från Sampleson

PRODUKTNYHET: Boss släpper två nya gitarrcombos

PRODUKTNYHET: Boss släpper två nya gitarrcombos