PRODUKTNYHET: Mångsidig mikrofon från Aston

PRODUKTNYHET: Mångsidig mikrofon från Aston

Engelska Aston Microphones har de senaste åren släppt flera populära och prisvärda mikrofoner. Nu kommer Stealth, en mikrofon som verkar klara av det mesta.

Aston Stealth är, precis som tidigare mikrofoner från tillverkaren, utvecklad i samarbete med ‘The Aston 33’. Denna grupp, som idag består av 92 professionella musiker, producenter och tekniker, utvärderar och analyserar Astons mikrofoner, med bland annat dubbla blindtester, för bästa ljud. Resultatet denna gång, Stealth, är en mångsidig mikrofon med fyra distinkta ljud. Det går av välja mellan två olika inställningar för röster, en för gitarr, samt en för ett mörkare vintageljud, som enligt tillverkaren påminner om äldre bandmikrofoner. Stealth har även fått en aktiv klass A förförstärkare inbyggt, som aktiveras automatiskt när mikrofonen matas med fantommatning. Mikrofonen fungerar även passivt, med en extern mikrofonförstärkare.

Pris: 339 euro
Tillverkare: Aston Microphones, www.astonmics.com

PRODUKTNYHET: Propellerhead släpper en modulärsynt för Reason

PRODUKTNYHET: Propellerhead släpper en modulärsynt för Reason

PRODUKTNYHET: 8 000 ljud att välja på i uppdaterade SampleTank 4 MAX

PRODUKTNYHET: 8 000 ljud att välja på i uppdaterade SampleTank 4 MAX