PRODUKTNYHET: FaderMate från Malcom Toft

PRODUKTNYHET: FaderMate från Malcom Toft

Flygande reglage för alla!

Malcom Toft har många strängar på sin lyra. Han har bland annat spelat in David Bowie och mixat The Beatles i den klassiska London-studion Trident, ett namn som fick följa med när han därefter började designa mixerbord på tidigt 70-tal. Nu är Malcom tillbaka med ett nytt företag, Fader Mate, som tillverkar motoriserade skjutreglage, mer känt som Flying Faders, för analoga mixerbord. Till skillnad från andra Flying Fader-lösningar kräver Fader Mate en DAW för att fungera men fungerar då också som en kontrollyta för digital utrustning. Priser från 1 400 pund låter lovande och Fader Mate lovar att uppdatera sin hemsida med mer information så fort de byggt klart första serien. 

PRIS: Från 1 400 Pund
TILLVERKARE: FaderMate, www.fadermate.co.uk

 

PRODUKTNYHET: Radial MIX 2:1 Passiv minimixer

PRODUKTNYHET: Radial MIX 2:1 Passiv minimixer

PRODUKTNYHET: Helios uppdateras för UAD-plattformen

PRODUKTNYHET: Helios uppdateras för UAD-plattformen