PRODUKTNYHET: Retro Revolver rörkompressor

PRODUKTNYHET: Retro Revolver rörkompressor

En modern Altec

Amerikanska Retro Instruments är en renommerad tillverkare av klassisk studioutrustning anpassad för dagens förhållanden. Retro Revolver är inget undantag och bygger på 50-tals kompressorn Altec 436, närmare bestämt en EMI modifierad Altec 436 som användes flitigt i Abbey Road-studion, bland annat av The Beatles.

Revolver är en tvåkanals mono-kompressor som kan länkas för stereobruk. Till skillnad från originalet har Revolver inställningar för in- och utgångsnivå, attack- och releasetid samt variabelt side-chain filter.

TILLVERKARE: RETRO INSTRUMENTS, WWW.RETROINSTRUMENTS.COM
PRIS: 33 433 KR
 

PRODUKTNYHET: Neumann U 67

PRODUKTNYHET: Neumann U 67

TEST: TC Electronic Vintage Guitar Pedal Bundle

TEST: TC Electronic Vintage Guitar Pedal Bundle