PRODUKTNYHET: Ny portabel ljudinspelare med FLAC från Olympus

PRODUKTNYHET: Ny portabel ljudinspelare med FLAC från Olympus

Olympus fortsätter att släppa små och smidiga ljudinspelare för bland annat musik, fältinspelningar och filmljud. Den nya modellen LS-P4 har 8 GB inbyggt minne och det går att föra över filer både via USB och Bluetooth.

Olympus LS-4P har bra batteriprestanda och kan spela in upp till 39 timmar på en laddning och mikrofonerna består av Olympus TRESMIC-system som klarar upp till 120 dB ljudtryck. Till skillnad från tidigare modeller kan LS-P4 spela in högupplöst ljud direkt till FLAC, vilket sparar utrymme på enheten.

TILLVERKARE: OLYMPUS, WWW.OLYMPUS.SE
PRIS: 1 990 KRONOR
 

INTERVJU: 10 snabba med Staffan Ljunggren (Trummor & Orgel)

INTERVJU: 10 snabba med Staffan Ljunggren (Trummor & Orgel)

PRODUKTNYHET: Neumann U 67

PRODUKTNYHET: Neumann U 67