PRODUKTNYHET: Ny handhållen mikrofon från Dalarna

PRODUKTNYHET: Ny handhållen mikrofon från Dalarna

Svenska Ehrlund Microphones, som började bygga mikrofoner i Siljansnäs i Dalarna redan på 1980-talet, är idag ett populärt val för studios och i broadcast sammanhang, inte bara i Sverige utan även internationellt. Nu släpper de sin första handhållna mikrofon, med samma unika trekantiga membran som gjort Ehrlunds tidigare mikrofoner så eftertraktade.

Ehrlund Microphones har släppt ett flertal mikrofoner de senaste åren med det unika trekantiga membranet, och nu är det dags för en live-mikrofon med samma teknik. EHR-H, som mikrofonen heter, är enligt Ehrlund lika kraftfull och transparent som deras studiomikrofoner. EHR-H har njurkarakteristik, ett fantastiskt frekvensomfång från 7 till 87 000 Hz, samt ett ovanligt lågt egenbrus, endast 9 dBa.

TILLVERKARE: EHRLUND MICROPHONES, WWW.EHRLUND.SE
PRIS: 799 EURO
 

PRODUKTNYHET: Kosmiska galenskaper från Finland

PRODUKTNYHET: Kosmiska galenskaper från Finland

TEST: Hotone B-station

TEST: Hotone B-station