PRODUKTNYHET: Nytt färgglatt modellprogram från Furch

PRODUKTNYHET: Nytt färgglatt modellprogram från Furch

Tjeckiska Furch Guitars, som har levererat akustiska gitarrer världen över i snart tjugo år, uppdaterar nu sina serie- och modellbeteckningar på nästan alla produkter.

Furch som med åren blivit ett mycket populärt märke, inte minst här i Sverige, lanserar nu en ny serie med akustiska gitarrer, The Color Series, som ersätter den gamla Millennium-serien. Serien består av sju modeller som alla fått namn efter färger: Red, Orange, Yellow, Green, Blue, Indigo och Violet. Alla nya modeller levereras med Furchs CNR system, ett nytt halssystem som gör gitarren lättjusterad och mer hållbar.

Furch passar också på att döpa om sin custom-serie till Rainbow, ett namn som speglar möjligheten att plocka ihop en unik Furch från den nya färg-serien, samt en ny Vintage-serie, som dock får behålla sitt tidigare namn.

PRIS: FRÅN 793 EURO
TILLVERKARE: FURCH GUITARS, WWW.FURCH.CZ

PRODUKTNYHET: Roland släpper ny produkt i AIRA-serien

PRODUKTNYHET: Roland släpper ny produkt i AIRA-serien

PRODUKTNYHET: Carl Martins vintage-serie får ny design

PRODUKTNYHET: Carl Martins vintage-serie får ny design