PRODUKTNYHET: RX950, AD/DA-omvandlare som plugin

PRODUKTNYHET: RX950, AD/DA-omvandlare som plugin

Akais klassiska samplers från 80-talet har länge varit eftertraktade för sitt unika 12-bitars ljud, som kan höras på otaliga produktioner ända fram tills idag. Nu kan du få samma varma och punchiga ljud utan att lämna din DAW.

Mjukvaruutvecklaren Mathieu Demange, som tidigare släppt en emulering av Yamahas FM-synt YM2612, samma chip som satt i Sega Megadrive, släpper nu en emulering av Akais klassiska 12-bitars AD/DA som satt i samplern S950. S950 som är känd för sitt varma och tydliga ljud har studerats i detalj i över ett år och resultatet är pluggen RX950. Utöver AD/DA har även originalets low-pass filter emulerats och det finns även möjlighet att steglöst ställa in bandbredd och samplingsfrekvens samt in- och utgångsnivå. RX950 finns för VST, AU och Rack Extension.

TILLVERKARE: MATHIEU DEMANGE, WWW.MATHIEUDEMANGE.FR
PRIS: 19 EURO
 

PRODUKTNYHET: Arturia uppdaterar V Collection med nya instrument

PRODUKTNYHET: Arturia uppdaterar V Collection med nya instrument

TEST: iZotope Neutron 2

TEST: iZotope Neutron 2