PRODUKTNYHET: Line 6 släpper Echo Farm för alla

PRODUKTNYHET: Line 6 släpper Echo Farm för alla

När Line 6 släppte Echo Farm, som plugin till Pro Tools, i början av millenniet blev den snabbt en favorit bland många ljudtekniker. Nu, många år senare, är Echo Farm uppe i version 3 och kommer för första gången i andra format än för Pro Tools.

Echo Farm är en delay-plugg som innehåller tolv stycken olika typer av ekon och delay.  Många är inspirerade av klassiska förlagor såsom TC Electronic 2290, Roland Space Echo, Maestro Echoplexes, Electro-Harmonix Memory Man och Boss DM-2. Version 3 av Echo Farm släpptes för AAX för några månader sedan och den nya versionen är helt bakåtkompatibel med äldre utgåvor. Nu släpps version 3 även för VST och AU, både för PC och Mac, vilket gör att det för första gången går att använda Echo Farm utanför Pro Tools.

TILLVERKARE: LINE 6, WWW.LINE6.COM
PRIS: 199 DOLLAR
 

PRODUKTNYHET: Minimoog, nu för iOS

PRODUKTNYHET: Minimoog, nu för iOS

PRODUKTNYHET: Arturia uppdaterar V Collection med nya instrument

PRODUKTNYHET: Arturia uppdaterar V Collection med nya instrument