PRODUKTNYHET: Hans Zimmer och Spitfire Audio lanserar nytt stråkbibliotek

PRODUKTNYHET: Hans Zimmer och Spitfire Audio lanserar nytt stråkbibliotek

Oscarsbelönade Hans Zimmer är en av vår tids främsta filmmusikkompositörer och har bland annat skapat musiken till Batman Begins, Inception och Interstellar, för att nämna några av hundratals produktioner sedan 1988. I samarbete med Spitfire Audio släpps nu Hans Zimmer Strings, ett gigantiskt bibliotek med över 200 000 samplingar som tar hela 200 GB av ditt hårddiskutrymme i anspråk.  

Hans Zimmer Strings är inspelad i AIR Studios i London med över 340 medverkande musiker, något som var nödvändigt för att skapa den karaktäristiska ljudbild som Hans Zimmer är så känd för. Biblioteket kommer med ett nyutvecklat gränssnitt för VST, AU och AAX för både Mac och PC. Det nya gränssnittet är konstruerat av kompositörer, för kompositörer, vilket ska göra det enkelt att snabbt skapa nya stycken. Hans Zimmer Strings kommer med 147 olika stråktekniker, 234 presets och upp till 26 olika mikrofonpositioner att välja mellan.

TILLVERKARE: SPITFIRE AUDIO, WWW.SPITFIREAUDIO.COM
PRIS: 799 EURO
 

PRODUKTNYHET: Reverbpedal för MIDI-beroende gitarrister

PRODUKTNYHET: Reverbpedal för MIDI-beroende gitarrister

GUIDE: App to date

GUIDE: App to date