PRODUKTNYHET: Fender släpper två nya basförstärkare med Wi-Fi

PRODUKTNYHET: Fender släpper två nya basförstärkare med Wi-Fi

Fender uppdaterar sin Rumble-serie med två nya combo-förstärkare, en mindre, Rumble Studio 40, som är tänkt för övning, inspelning eller mindre gig samt en större för live- och replokalsbruk, Rumble Stage 800.

Gemensamt för Fenders två nya basförstärkare är deras möjlighet att kommunicera både via Wi-Fi och Bluetooth, vilket gör det enkelt att strömma ljud, hämta hem presets, dela inställningar eller uppdatera firmware. Med Fenders Tone App, som finns gratis tillgänglig för både IOS och Android, kommer man åt inställningar och kan byta mellan olika emulerade förstärkarmodeller. Det går även att komma åt inställningar direkt från Rumbles inbyggda färg-LCD display.

Rumble 40 är som namnet antyder på 40 watt och kommer med ett 10” element, Rumble 800 är följaktligen på hela 800 watt och kommer med två 10” element.

PRIS: RUMBLE STUDIO 40: 4 000 KRONOR, RUMBLE STAGE 800: 8 700 KRONOR
TILLVERKARE: FENDER, WWW.FENDER.COM

PRODUKTNYHET: PRS lanserar John Mayer signaturmodell

PRODUKTNYHET: PRS lanserar John Mayer signaturmodell

PRODUKTNYHET: Softube släpper Weiss DS1-MK3 som plugin

PRODUKTNYHET: Softube släpper Weiss DS1-MK3 som plugin