PRODUKTNYHET: PRS lanserar John Mayer signaturmodell

PRODUKTNYHET: PRS lanserar John Mayer signaturmodell

Att PRS skulle lansera en John Mayer signaturmodell visste vi redan då Mayer själv läckt nyheten på sociala medier för snart ett år sedan. Nu lanseras modellen officiellt.

Den nya modellen heter Silver Sky och är resultatet av över två års nära samarbete mellan PRS och John Mayer. Silver Sky baseras på klassiska gitarrmodeller från 1963-1964 och resultatet är en modern version med det bästa från förr. I klartext har PRS alltså använt sig av Fender Stratocasters från den perioden som inspiration och likheten mellan modellerna är tydlig. Silver Sky är, som sig bör, bestyckad med tre single-coil mikrofoner, femläges-swich, två tonkontroller och svaj. Gitarren finns i fyra färger, Tungsten, Frost, Onyx och Horizon, och levereras med gigbag, om man inte är snabb nog att beställa en av de 500 första gitarrerna, då ingår nämligen hardcase istället.

PRIS: FRÅN CA 27 000 KRONOR
TILLVERKARE: PRS, WWW.PRSGUITARS.COM
 

PRODUKTNYHET: API lanserar ny stereokompressor för 500-serien

PRODUKTNYHET: API lanserar ny stereokompressor för 500-serien

PRODUKTNYHET: Fender släpper två nya basförstärkare med Wi-Fi

PRODUKTNYHET: Fender släpper två nya basförstärkare med Wi-Fi