PRODUKTNYHET: API lanserar ny stereokompressor för 500-serien

PRODUKTNYHET: API lanserar ny stereokompressor för 500-serien

API utvecklade 500-serien redan 1969 men de var först 1985 när API Lunchbox lanserades som formatet fick större spridning. Nästa stora genombrott för API var kompressorn API 2500 som släpptes år 2000 och som snabbt blev en favorit i studios världen över. Nu lanserar API en ny kompressor för 500-serien, API 529, som delar många likheter med just API 2500.

API 529 är en stereokompressor för 500-serien som lånar både funktion och design från den klassiska API 2500 kompressorn. API 529 kommer med APIs THRUST-teknik för frekvensberoende side-chain samt en Old/New-switch för både klassisk och modern kompression. Hjärtat i kompressorn är, precis som i föregångaren, APIs diskreta operationsförstärkare 2520 som i kombination med APIs transformatorteknik ger ett klassiskt analogt ljud men i ett mindre format.

PRIS: 22 282 KRONOR
TILLVERKARE: API, WWW.APIAUDIO.COM
 

PRODUKTNYHET: Morley släpper nya självlysande minipedaler

PRODUKTNYHET: Morley släpper nya självlysande minipedaler

PRODUKTNYHET: PRS lanserar John Mayer signaturmodell

PRODUKTNYHET: PRS lanserar John Mayer signaturmodell