PRODUKTNYHET: Avantone släpper ersättningsmembran till NS-10

PRODUKTNYHET: Avantone släpper ersättningsmembran till NS-10

Hur Yamaha NS-10 kunde gå från att ha varit en misslyckad HIFI-högtalare till att bli ett oumbärligt verktyg för studios världen över är för många en gåta. Men oavsett vad man tycker om NS-10 så är den än idag en populär högtalare, och nu ger Avantone dig möjlighet att ersätta slitna originalmembran med helt nya.

Avantone annonserade nyligen på Musikmesse 2018, den stora årliga musikmässan i Frankfurt, att de kommer släppa ersättningsmembran till Yamaha NS-10. Baselementet, som går under beteckningen AV10 MLF, och diskantelementet, AV10 MHF, är enligt Avantone helt rekonstruerade från originalet men med en del nya material, vilket gör att membranen håller sig till ROHS direktivet och samtidigt låter originalet troget. Dimensionerna och skruvhålen på de nya membranen är exakt samma som på förlagan vilket gör bytet enkelt.

PRIS: OKÄNT
TILLVERKARE: AVANTONE, WWW.AVANTONEPRO.COM

PRODUKTNYHET: Ny sluten professionell hörlur från Audio Technica

PRODUKTNYHET: Ny sluten professionell hörlur från Audio Technica

PRODUKTNYHET: TK Audio firar tio år med limiterad kompressor

PRODUKTNYHET: TK Audio firar tio år med limiterad kompressor