PRODUKTNYHET: Ny sluten professionell hörlur från Audio Technica

PRODUKTNYHET: Ny sluten professionell hörlur från Audio Technica

Japanska Audio Technica, som har levererat ljud och pro-audio utrustning i över femtio år, annonserade nyligen på Musikmesse 2018 att de inom kort släpper en ny sluten hörlur för professionellt bruk, ATH-M60x.

ATH-M60x är utvecklad för studio, broadcast och mobila applikationer och har utmärkt ljudisolering, bra passform och är lätta att använda vid längre arbetspass då de har öronkuddar och huvudband av memory foam. De 45 mm stora membranen kommer från den klassiska hörlursmodellen ATH-50x vilket ska ge utsträckt frekvensrespons med tydlig diskant och korrekt bas. AT-60x har låg impedans för att ge hög volym från alla förekommande hörlursutgångar och förstärkare.

PRIS: 179 PUND
TILLVERKARE: AUDIO TECHNICA, WWW.AUDIO-TECHNICA.COM
 

PRODUKTNYHET: Strymon bryggar gapet mellan gitarr och synt

PRODUKTNYHET: Strymon bryggar gapet mellan gitarr och synt

PRODUKTNYHET: Avantone släpper ersättningsmembran till NS-10

PRODUKTNYHET: Avantone släpper ersättningsmembran till NS-10