PRODUKTNYHET: Strymon bryggar gapet mellan gitarr och synt

PRODUKTNYHET: Strymon bryggar gapet mellan gitarr och synt

Amerikanska Strymon har på kort tid blivit en av de mest uppskattade tillverkarna av effektpedaler, och inte bara bland gitarrister. Pedalerna har blivit så populära i kretsarna kring Eurorack entusiaster att Strymon nu tagit fram ett Eurorack interface för att konvertera linjesignal till gitarrsignal samt omvänt.

Strymon AA.1 är en kompakt Eurorack-modul som är utvecklad för att brygga gapet mellan gitarr och synt. Att använda gitarrpedaler i syntriggar och syntar för att modulera gitarrer har länge varit populärt, men ett problem har varit att synt- och gitarrutrustning skiljer sig i signalnivå. Strymon AA.1 löser detta genom en enkel förstärkare / signaldämpare. Förstärkaren förstärker signalen 18 dB så att man kan koppla in lågnivåutrustning, som gitarr, till Eurorack. Singaldämparen jobbar motsatt med att dämpa signalen 18 dB, så att signalen från, till exempel ett Eurorack, blir anpassad till nivåer för gitarringång.

PRIS: 149 PUND
TILLVERKARE: STRYMON, WWW.STRYMON.NET
 

PRODUKTNYHET: Ny tremolopedal i Ernie Balls Expression-serie

PRODUKTNYHET: Ny tremolopedal i Ernie Balls Expression-serie

PRODUKTNYHET: Ny sluten professionell hörlur från Audio Technica

PRODUKTNYHET: Ny sluten professionell hörlur från Audio Technica