PRODUKTNYHET: Sony släpper ny studiomikrofon

PRODUKTNYHET: Sony släpper ny studiomikrofon

Det hör inte till vanligheterna att Sony lanserar en ny studiomikrofon, det var 25 år sedan sist, men nu är det dags igen med Sony C-100.

Sony C-100 bygger på den legendariska mikrofonen Sony C-800G, som lanserades 1992, men är till skillnad från C-800G inte rördriven utan helt solid state. C-100 har ett utökat frekvensomfång upp till 50 kHz, för att fungera med Sonys nya Hi-Res standard för inspelning, samt dubbla mikrofonmembran, valbar karakteristik, Low-Cut och -10 dB pad. Mikrofonen är också den första från Sony på den Europeiska marknaden på åratal, då C-800G inte tillgodosåg EUs krav för farliga ämnen, ROHS.

PRIS: 1523 EURO
TILLVERKARE: SONY, WWW.PRO.SONY

TEST: IK Multimedia T-RackS 5

TEST: IK Multimedia T-RackS 5

GUIDE: App to date

GUIDE: App to date