PRODUKTNYHET: Ny studiohörlur från PreSonus

PRODUKTNYHET: Ny studiohörlur från PreSonus

Amerikanska PreSonus släpper inom kort en ny hörlur, PreSonus HD9, som är utvecklad för kritisk lyssning och som komplement till studiohögtalare.

PreSonus HD9 är en sluten hörlur med god isolering och hög komfort som är bestyckad med 45 mm dynamiska neodymium membran. PreSonus utlovar ett tydligt, rent och högt ljud med korrekt bas ner till 10 Hz och ett utökat övre frekvensomfång som sträcker sig ända upp till 26 kHz. HD9 är tänkt att komplettera studiomonitor lyssning eller helt ersätta högtalaren i studion, HD9 är enligt PreSonus så pass bra och bekväm att den går att använda längre perioder vid mix eller inspelning utan att trötta ut öronen.

PRIS: CA 80 EURO
TILLVERKARE: PRESONUS, WWW.PRESONUS.COM
 

PRODUKTNYHET:  Svenska Klevgränd släpper kassettbandsemulator

PRODUKTNYHET: Svenska Klevgränd släpper kassettbandsemulator

TEST: IK Multimedia T-RackS 5

TEST: IK Multimedia T-RackS 5