PRODUKTNYHET: Propellerhead uppdaterar och byter namn på bantad Reason

PRODUKTNYHET: Propellerhead uppdaterar och byter namn på bantad Reason

Reason, från svenska Propellerhead, kommer nu i en ny instegsversion med uppdaterade funktioner och nytt namn.

Instegsversionen av Reason, som tidigare kallades Reason Essentials, heter nu Reason 10 Intro och kommer med 16 audio och MIDI kanaler, 10 instrument och 11 effekter. Reason 10 Intro har precis som storebror Reason stöd för VST samt Rack Extension, och har även fått ärva många av de avancerade produktionsverktygen, såsom Time stretch, Slicing och Pitch Editing.

Programmet levereras med ett 3,7 GB stort ljudbibliotek och ett urval av instrument och effekter från fullversionen, bland annat den nya synten Europa. Reason 10 Intro finns ute nu för både Windows och Mac OS X.

PRIS: 79 EURO
TILLVERKARE: PROPELLERHEAD, WWW.PROPELLERHEADS.SE

PRODUKTNYHET: Dynamisk plåt för macOS

PRODUKTNYHET: Dynamisk plåt för macOS

PRODUKTNYHET: Reverbpedal för MIDI-beroende gitarrister

PRODUKTNYHET: Reverbpedal för MIDI-beroende gitarrister