PRODUKTNYHET: Native instruments Maschine MK3 blir kontroller för Logic

PRODUKTNYHET: Native instruments Maschine MK3 blir kontroller för Logic

Maschine från Native Instruments har länge varit en populär hårdvarukontroller för Natives pluggar, nu uppdateras den med funktioner för att styra Logic Pro X.

Native Instruments fortsätter att uppdatera deras Maschine MK3 hårdvarukontroller / ljudinterface med nya funktioner. Den senaste uppdateringen innehåller en mängd fixar och uppdateringar men lite otippat även stöd för att kontrollera transport- och mixfunktioner i Logic Pro X. Just funktioner för att styra DAW har tidigare lyst med sin frånvaro i Maschine men nu kan innehavare av kontrollern som kör Logic Pro X kontrollera följande mixfunktioner från enheten: Volym, Panorering och Mute / Solo, samt transportfunktioner: Play / Stop / Record, Quantize, Undo / Redo, Automation Toggle, Tap Tempo och Loop Toggle. Uppdateringen är gratis och finns tillgänglig på Native Instruments hemsida.

PRIS: NI MASCHINE 5 600 KRONOR
TILLVERKARE: NATIVE INSTRUMENTS, WWW.NATIVE-INSTRUMENTS.COM
 

TEST: iZtope Ozone 8

TEST: iZtope Ozone 8

PRODUKTNYHET: Sonar blir gratis Cakewalk exklusivt för Windows

PRODUKTNYHET: Sonar blir gratis Cakewalk exklusivt för Windows