PRODUKTNYHET: Elysia släpper ny preamp för 500-serien

PRODUKTNYHET: Elysia släpper ny preamp för 500-serien

Tyska high-end tillverkaren Elysia släpper inom kort en preamp för 500-serien, kallad Skulpter 500. Den nya preampen är tänkt för användare som vill påverka ljudet vid inspelning eller för att efterbearbeta ljudet analogt vid mix.

Skulpter 500 har en diskret klass A signalväg med relästyrda motstånd för en ren signal och förstärkning, dubbla ljudomformare med filter och övertoner, intelligent dynamikprocessor, flexibelt low-cut filter, balanserad DI med stort headroom, mätare som visar signalstyrka, förstärkning och dynamikreducering samt stegade kontrollers för exakta inställningar. Elysia Skulpter 500 släpps inom kort och då kommer även priset avslöjas.

PRIS: OKÄNT
TILLVERKARE: ELYSIA, WWW.ELYSIA.COM
 

PRODUKTNYHET: Sequential Prophet X från Dave Smith visas upp

PRODUKTNYHET: Sequential Prophet X från Dave Smith visas upp

PRODUKTNYHET:  Behringer presenterar klon av klassisk trummaskin

PRODUKTNYHET: Behringer presenterar klon av klassisk trummaskin