PRODUKTNYHET: EastWest släpper episk röst från öst

PRODUKTNYHET: EastWest släpper episk röst från öst

EastWest har haft stora framgångar med sina instrument- och orkesterbibliotek, speciellt bland kompositörer av spel- och filmmusik. Nu följer de upp framgången med en unik samling röster från vokalisten Uyanga Bold.

Voices of the Empire, som är namnet på den nya samlingen från EastWest, består av 84 olika röstinstrument, alla framförda av sångerskan Uyanga Bold. Uyanga Bold är en utbildad operasångerska som hämtar inspiration från Bulgariska, Serbiska och Mongoliska sångtraditioner. Hon har bland annat turnerat med Hans Zimmer och Bukarests symfoniorkester och har blivit nominerad till ‘årets kvinnliga sångerska’. Voices of the Empire är enligt tillverkaren perfekt för episk orkester- och filmmusik och ska fungera bra ihop med andra ljudbibliotek från EastWest. Voices of the Empire finns för alla vanligt förekommande format och fungerar även som standalone.

PRIS: 390 EURO
TILLVERKARE: EASTWEST, WWW.SOUNDSONLINE.COM

PRODUKTNYHET: UAD-2 Live Rack, alla UAD-pluggar för levande ljud

PRODUKTNYHET: UAD-2 Live Rack, alla UAD-pluggar för levande ljud

PRODUKTNYHET: Ny Moog med gammal teknik

PRODUKTNYHET: Ny Moog med gammal teknik