PRODUKTNYHET: UAD-2 Live Rack, alla UAD-pluggar för levande ljud

PRODUKTNYHET: UAD-2 Live Rack, alla UAD-pluggar för levande ljud

Universal Audios UAD-plattform fortsätter att växa, nu kommer ett UAD interface för liveljud med 16 kanaler, ÚAD-2 Live Rack.

Live Rack är ett robust byggt interface med 16 MADI kanaler och fyra DSP-kretsar, utvecklad med liveljud i åtanke. Interfacet har alltså inga in- och utgångar i vanlig bemärkelse, utan Live Rack är tänkt som en ren effektprocessor. Universal Audio säger att alla befintliga UAD-pluggar fungerar med det nya interfacet och fördröjningen mellan in- och utsignal ska vara försumbar. Live Rack går att styra via MIDI eller Soundcrafts digitala mixerbordserie ‘Vi’, vill man komma åt UADs grafiska interface behöver man en Mac med Thunderbolt 3.

Live Rack har flera smarta funktioner för att öka tillförlitligheten, bland annat finns det dubbla nätaggregat, ifall ett går sönder eller inte får ström, och enheten fortsätter att processa ljud även om datorn som sköter mjukvaran slutar att fungera, eller om Thunderbolt-anslutningen bryts. Live Rack kommer i två varianter, Live Rack Core Bundle kommer med flera användbara pluggar, bland annat Antares Autotune, Pultec, 1176 och LA-2A; Live Rack Ultimate Bundle å andra sidan kommer med fler pluggar än vi kan skriva ut, över 90 stycken.


PRIS: UAD-2 LIVE RACK CORE BUNDLE 3 000 DOLLAR, UAD-2 LIVE RACK ULTIMATE BUNDLE 6 000 DOLLAR
TILLVERKARE: UNIVERSAL AUDIO, WWW.UAUDIO.COM
 

PRODUKTNYHET: Funkig uppdatering till Nord Stage 3, helt utan kostnad

PRODUKTNYHET: Funkig uppdatering till Nord Stage 3, helt utan kostnad

PRODUKTNYHET: EastWest släpper episk röst från öst

PRODUKTNYHET: EastWest släpper episk röst från öst