PRODUKTNYHET:  IK Multimedia lanserar sin första hårdvarusynt

PRODUKTNYHET: IK Multimedia lanserar sin första hårdvarusynt

IK Multimedia, som i många år har levererat hård- och mjukvara till musiker och producenter, inledde nyligen ett samarbete med den italienska synttillverkaren Soundmachines, och resultatet är den nya analogsynten UNO.

UNO är en monofonisk analogsynt som är utvecklad för både nybörjare och lite mer avancerade användare. UNO är en smidig och lätt synt med tydliga reglage vilket gör den både enkel att transportera och programmera. Synten är bestyckad med 2 VCO:er, brusgenerator, multimodefilter samt VCA och kommer med en step sequencer som även fungerar som ett två oktavers klaviatur. UNO kommunicerar både via MIDI och USB och går att strömförsörja via batteri eller extern adapter.

PRIS: 199 EURO
TILLVERKARE: IK MULTIMEDIA, WWW.IKMULTIMEDIA.COM
 

PRODUKTNYHET: Ny Flanger från EarthQuaker Devices

PRODUKTNYHET: Ny Flanger från EarthQuaker Devices

PRODUKTNYHET: Flux släpper modern kanallimpa

PRODUKTNYHET: Flux släpper modern kanallimpa