PRODUKTNYHET: Gratis stereobreddare från Polyverse och Infected Mushroom

PRODUKTNYHET: Gratis stereobreddare från Polyverse och Infected Mushroom

Mjukvaruutvecklaren Polyverse har i samarbete med bandet Infected Mushroom tidigare släppt pluggarna Manipulator och I Wish. Nu kommer en ny plugg från samma team som både kan bredda dina stereoljud och skapa helt nya från mono-källor.  

Den nya pluggen, som helt enkelt är döpt till Wider, bygger på teknik från stereomodulen i den populära pluggen Manipulator. Med Wider går det att skapa stora stereoeffekter från monokällor samtidigt som ljudet är i perfekt fas om det spelas upp i mono. Wider är alltså en monokompatibel stereobreddare. För att lyckas med detta har Polyverse utvecklat en ny allpass- och combfilteralogritm som medger upp till 200% breddning utan att påverka hur ljudet låter i mono. Wider är helt gratis och finns att ladda ner från tillverkarens hemsida.

PRIS: GRATIS
TILLVERKARE: POLYVERSE, WWW.POLYVERSEMUSIC.COM
 

PRODUKTNYHET: PreSonus släpper Studio One 4

PRODUKTNYHET: PreSonus släpper Studio One 4

PRODUKTNYHET: Funkig uppdatering till Nord Stage 3, helt utan kostnad

PRODUKTNYHET: Funkig uppdatering till Nord Stage 3, helt utan kostnad