PRODUKTNYHET: PreSonus släpper Studio One 4

PRODUKTNYHET: PreSonus släpper Studio One 4

Studio One, PreSonus populära DAW, är nu upp i version fyra och i nyheterna hittar du bland annat flera nya verktyg för elektronisk musikproduktion.

Utöver en allmän uppfräschning, med ett tydligare och snabbare gränssnitt, kommer uppdaterade Studio One 4 med flera nyheter. Chord Track och Harmonic Editing är två av nyheterna, båda funktionerna gör det enklare att hantera, programmera och extrahera ackord och harmonier via MIDI, men Harmonic Editing kan även hantera audio vilket gör den extra spännande. Även samplern Sample One XT har fått sig en ordentlig genomgång och kan numera sampla från valfri ingång, send eller utgång. Det går även att dra ljudspår direkt till samplern varvid Sample One XT automatiskt slajsar och automatiskt mappar samplingarna. PreSonus har även uppdaterat trummaskinen Impact XT, tillfört en ny editor för trummor och percussion, infört flera nya filformat för ökad kompatibilitet, samt mycket annat.

PRIS: CA 4 500 KRONOR FÖR PROFESSIONAL, CA 1 200 KRONOR FÖR ARTIST
TILLVERKARE: PRESONUS, WWW.PRESONUS.COM
 

TEST: Pioneer SE-MONITOR5

TEST: Pioneer SE-MONITOR5

PRODUKTNYHET: Gratis stereobreddare från Polyverse och Infected Mushroom

PRODUKTNYHET: Gratis stereobreddare från Polyverse och Infected Mushroom