PRODUKTNYHET: Ny synt från Rob Papen

PRODUKTNYHET: Ny synt från Rob Papen

Rob Papens mjukvarusyntar har länge varit ett populärt val bland musiker och producenter som gillar att grotta ner sig i oscillatorer och modulationsmatriser. Nu kommer en enklare synt med alla funktioner och kontroller visuellt tillgängliga, för enkelt handhavande.

Go2, som den nya synten från Rob Papen heter, har hämtat inspiration från enklare klassiska syntar som Roland SH-101. Detta gör att Go2 är mer lättarbetad och mer överskådlig än många andra syntar, samtidigt som Rob Papen självklart inte gjort några avkall på ljudkvaliteten. Go2 kommer med 600 presets, sorterade i banker så att det går enklare att hitta rätt ljud. Pluggen är kompatibel med de flesta versioner av Windows och MAC OSX och stödjer AU, VST och AAX.

PRIS: 49 EURO
TILLVERKARE: ROB PAPEN, WWW.ROBPAPEN.COM
 

PRODUKTNYHET: Behringer visar upp MS-101

PRODUKTNYHET: Behringer visar upp MS-101

PRODUKTNYHET: Ny Flanger från EarthQuaker Devices

PRODUKTNYHET: Ny Flanger från EarthQuaker Devices