PRODUKTNYHET:  Behringer presenterar klon av klassisk trummaskin

PRODUKTNYHET: Behringer presenterar klon av klassisk trummaskin

På den nyligen avslutade Superbooth-mässan i Berlin fortsatte Behringer att visa upp framtida produkter, bland annat RD-808, en Roland TR-808 klon med några extra funktioner.

Rolands trummaskin TR-808 behöver knappast någon introduktion, den har hörts på åtskilliga produktioner de senaste 40 åren, och är nu för tiden nästan en integrerad del av modern musikproduktion. Behringers klon RD-808 är minutiöst modellerad efter förlagan med alla funktioner, men man har även lagt till ett analogt resonant 2-polfilter, en buss-kompressor samt MIDI in och ut via 5-polig DIN eller USB. Behringer har inte lämnat något exakt leveransdatum men förhoppningen är att försäljningen ska starta detta år. Även priset är än så länge okänt men eftersom det är Behringer vi pratar om så blir det säkert mycket konkurrenskraftigt.

PRIS: OKÄNT
TILLVERKARE: BEHRINGER, WWW.BEHRINGER.COM

PRODUKTNYHET: Elysia släpper ny preamp för 500-serien

PRODUKTNYHET: Elysia släpper ny preamp för 500-serien

PRODUKTNYHET: Blip Blop i Rolands moln

PRODUKTNYHET: Blip Blop i Rolands moln