PRODUKTNYHET: St. Vincent signaturmodell från Music Man

PRODUKTNYHET: St. Vincent signaturmodell från Music Man

Ernie Ball Music Man släppte redan 2016 en signaturmodell för St. Vincent, eller Anne Clark som hon egentligen heter. Nu kommer en ny version av gitarren, samt en kortfilm om Clarks tankar kring utvecklingen av denna.

St. Vincents signaturmodell för 2018 kommer med lönnhals och greppbräda av rosenträ, ebenholts eller lönn. Det finns två olika mikrofonuppsättningar att välja mellan, antingen tre Dimarzio mini-humbuckers eller två nyutvecklade Ernie Ball Music Man humbuckers. Båda versionerna kommer med en fem-läges mikrofonswitch. Var modell kan fås i färgerna: Carcoal Sparkle, Blue Dawn, Sea Breeze, Tobacco Burst, Polaris White, Stealth Black och St. Vincent Blue, varvid den sista färgen är framtagen av Anne Clark själv

Pris: Från 2 199 dollar
Tillverkare: Ernie Ball Music Man, www.music-man.com

PRODUKTNYHET: Boss annonserar nytt trådlöst system för gitarr

PRODUKTNYHET: Boss annonserar nytt trådlöst system för gitarr

PRODUKTNYHET: Kraftig dansk Boost

PRODUKTNYHET: Kraftig dansk Boost