PRODUKTNYHET: Analoga Techno-trummor från Beatmaker

PRODUKTNYHET: Analoga Techno-trummor från Beatmaker

Beatmaker, som bland annat ligger bakom den populära gratis-pluggen RT-7070, släppte nyligen den virtuella trummaskinen Analog Techno Drums; en sample player med 1056 samplingar, fördelade över 66 trumset.

Analog Techno Drums är, precis som namnet antyder, en samling med analoga trumsamplingar tänkt för elektronisk musikproduktion. Pluggen använder sig av ljuden från  Drum Depots samlingar Analog 808, It’s Drums, It’s Drums II och Motor City, som alla är skapade av Marco Scherer. Analog Techno Drums kommer med en ganska enkel spelare, men den har grundläggande funktioner såsom hög- och lågpassfilter, reverb, pitch, panorering och decay samt separata utgångar. Pluggen finns för Windows och Mac och stödjer VST och AU i både 32- och 64-bitar.

Pris: 25 euro + moms
Tillverkare: Beatmaker, www.beatmaker.xyz
 

TEST: D16 Toraverb 2 Space Modulated Reverb

TEST: D16 Toraverb 2 Space Modulated Reverb

TEST: Wavesfactory Sharine

TEST: Wavesfactory Sharine