PRODUKTNYHET: Limiterad Jazz-Tele från Fender

PRODUKTNYHET: Limiterad Jazz-Tele från Fender

Amerikanska gitarrtillverkaren Fender har den senaste tiden lanserat ett gäng ovanliga modeller i serien ‘Parallel Universe’, bland annat en Strat-Tele hybrid. Nu är det dags för nästa modell, en hybrid mellan en Telecaster och en Jazzmaster, en Jazz-Tele.

Fenders nya modell har ett vintage-inspirerat ljud och kommer med American Vintage ‘65 single-coil mikrofoner i både hals och stall. Kroppen är tillverkad av ask och är lackerad, halsen kommer med Fender ‘floral’ logga och stallet är av typen ‘American professional jazzmaster bridge’. Jazz-Telen är inte tänkt för någon speciell musikgenre och Fender själva menar på att den fungerar för alla gitarrister som vill ha ett klassiskt ljud, i en modern gitarr med fantastiskt utseende.

Pris: 18 299 kronor
Tillverkare: Fender, www.fender.com

PRODUKTNYHET: Kraftig dansk Boost

PRODUKTNYHET: Kraftig dansk Boost

TEST: D16 Toraverb 2 Space Modulated Reverb

TEST: D16 Toraverb 2 Space Modulated Reverb